Upplev smaker från Indien och Hawaii i hjärtat av Solna

Se vår meny Hitta hit

Öppettider under påsken:

  • Långfredag 29/3: 16:00-21:00
  • Påskafton 30/3: Stängt
  • Påskdagen 31/3: Stängt
  • Annandag påsk 1/4: 16:00-21:00

Indiska kryddor möter Hawaiis
pokébowls i en unik smakresa

På Sazna beläget på Rättarvägen 8 i Solna kan du uppleva en rik och varierad meny bestående av högkvalitativa rätter. Vi erbjuder allt från autentiska indiska specialiteter till innovativa poké bowls, samt utsökta varmrätter. Varje ingrediens är omsorgsfullt utvald för att erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga.

Se vår meny

En blandning av Indisk tradition
och hawaiianska smaker

På Sazna bjuder vi in dig till en lunch fylld med en spännande blandning av indiska och hawaiianska smaker. Vi har skapat en meny som speglar vår passion för rika och varierade smakupplevelser, perfekt för en lunch som sticker ut.

Se vår lunchmeny

Högklassiga rätter i en härlig
atmosfär på Sazna

När du besöker Sazna i Solna välkomnas du av en värmande och gästvänlig miljö. Vår inredning kombinerar modernitet med komfort, vilket skapar en idealisk atmosfär för att avnjuta utsökt mat. Kom och upplev en kulturell fusion av Indien och Hawaii mitt i Solna.

Om oss

Besök oss på Sazna i Solna

Besök oss på Sazna, beläget på Rättarvägen 8 i Solna, för en kulinarisk resa mellan Indien och Hawaii. Vi har öppet måndag till lördag, från 11:00 till 22:00, och välkomnar dig att njuta av våra utsökta rätter i en avkopplande miljö.

Hitta hit!