Om oss

Hem » Om oss

Upptäck Saznas kulinariska smaker i Solna och Åkersberga

Belägen i både Solna och Åkersberga, erbjuder våra restauranger en variation av både poké bowls och indisk mat. Vi lägger stor vikt vid användningen av färska ingredienser för att säkerställa högsta kvalitet på våra rätter.

Sazna Fusion i Solna

Sazna Fusion i Solna, belägen på Rättarvägen 8, erbjuder en unik kombination av Poké Bowls och traditionell indisk mat. Vår meny är designad för att ta dig på en resa i smakernas värld. De indiska rätterna vi serverar är en hyllning till traditionella recept, medan våra pokébowls är en kreativ explosion av färg och smak.

Vi strävar efter att erbjuda näringsrika och njutbara måltider som passar alla smaker, med ett fokus på färska och kvalitetsingredienser. Besök oss för en måltidsupplevelse som kombinerar det bästa av två världar.

Hitta hit

Sazna Indisk Resturang i Åkersberga

Sazna Indisk Restaurang i Åkersberga, belägen vid Storängstorget 25, erbjuder en autentisk upplevelse av indisk matkultur. Vår meny är fylld med klassiska indiska rätter, tillagade med traditionella metoder och kryddor. Varje måltid är en hyllning till Indiens rika och mångsidiga kulinariska arv. Vi använder endast de färskaste ingredienserna för att garantera en smakfull och njutbar måltid.

Välkommen till oss för att uppleva de djupa och aromatiska smakerna av äkta indisk mat.

Meny Åkersberga